Känslor som svämmar över

Jaa hörni, vart ska jag börja? Det var ett bra tag sen jag bloggade sist, nästan två månader. Under dom månaderna har det hänt en hel del. Jag och J har typ inte varit hemma en enda helg. Nu börjar det lugna ner sig med planer där emot vilket jag tycker är otroligt skönt. Nu är det iallafall två helger irad utan planer, det kanske är i våras någon sist det hände. 
 
Men största anledningen till att jag inte bloggat är alltså att jag inte haft tid. Jag har knappt startat min dator på hela sommaren... Innan vi flyttade hit läste jag bloggar varje morgon på datorn men det har jag inte gjort sen vi lämnade Örebro tror jag. Jag trivs ändå bra i Stockholm och jag har haft lätt att anpassa mig. Jag älskar våran lägenhet även om det är några små saker som behöver piffas upp. 
 
Gällande jobbet så har det gått sådär. Jag har från början kännt att det inte alls är något som jag vill hålla på med. Försäljning till privatpersoner... Det är ett tufft arbete som kräver ett starkt psyke. En person som mig som ofta tar med sig jobbet hem i huvudet och som låter det påverka ens dag passar nog inte så bra som B2C-säljare. Försäljning överhuvudtaget är ingenting som jag är bra på. Det är definitivt inte det jag vill hålla på med! Så därför tog jag och min arbetsgivare ett gemensamt beslut att jag skulle lämna 3. Jag levererade inte som jag skulle och jag ville heller inte leverera. Det är en lättnad att inte behöva gå dit längre (pga av själva arbetet och abslut inte arbetsplatsen) men å andra sidan en enorm press att jag nu för första gången i mitt liv..är arbetslös. 
 
Jag ska till skillnad från sist bara söka jobb som jag faktiskt vill ha och inget "tillfälligt". Jobb som jag faktiskt förtjänar pga av min erfarenhet och utbildning. Jag tycker absolut inte att jag är bättre än någon annan men med 2 års utbildning och lån på 120 tkr så borde jag kunna få ett jobb där jag får utnyttja mina egenskaper. 
 
I fler års tid så har den här bloggen varit till för att jag ska få skriva av mig och mina känslor (innan jag kom in på mat-biten) och det kan bli så att den återfår sin orginal-funktion. Jag känner mig inte som mig själv längre. Jag har noll energi, noll gläjde och noll motivation. En teori jag har är för att det var sjukt länge sen jag kände att jag var bra på något. Att det jag gör på dagarna boosta mitt ego för att jag gör det så bra. Jag kommer inte ihåg sist det hände... Jag behöver spendera dom här dagarna (förhoppingsvis inte månaderna) med att bli mig själv igen. Och självklart söka jobb som fan... 
 
Annars så behöver jag även släppa att stress som varit och bara lätta på trycket genom en kväll med mina vänner och lite (mycket) vin medans vi bara dance it off. Synd bara att man bor långt ifrån dom. 
 
Om ni hittar föregående, glada och drivna Sabah som aldrig slutar kämpa så hojta gärna till! 

Kommentera här: