Birthdayboy

God morgon! 
 
Hela det här med att vara arbetslös känns som en lång typ sorgprocess. Vissa dagar känns det som att det kommer gå skitbra och vissa dagar känns det skit. Men det känns bättre och bättre för varje dag som går. Skönt att kunna skratta igen och må bra psykiskt, det har jag J att tacka för. För att uppdatera er lite så har jag varit på två arbetsintervjuer (en tredje på gång), varav ett jobb har jag blivit erbjuden. Tyvärr tackade jag nej den tjänsten eftersom det inte var garanterat heltid. Asså ska man klara en hyra här i Stockholm måste man ha en heltidstjänst. Vilket kändes skittrist, för det var verkligen en drömtjänst! Men men, nu hoppas vi på dom någon av dom andra två. Fortsättning följer. 
 
Igår fyllde iallafall J 27 år! Enligt tradition fick han frukost på sängen och en fin sång. Han fick även några presenter, varav en ser ni här nedan... Jag gjorde inte så stor grej av dagen eftersom han vet att jag har planerat en grej i helgen. Men jag sa iallafall att jag kunde laga vilken mat han än ville ha, vad som helst! Och han svara med... beställa pizza. Haha jahopp, so much för min matlagning. Kanske ska lägga ner? Anyway, grattis till den mest underbara personen i världen, hoppas du gilla dina presenter ♥ 
 
 

Bakis? Vad är det?

I fredags var jag ute med Emma, en kollega från mitt (gamla) jobb. En kväll som var mer än välbehövlig! Vi köpte med oss mat från ett indiskt ställe och satte oss och surpla vin i flera timmar och pratade massor innan vi gick ut. Jag blev så jäkla kalas men jag tänkte inte ens på det! Asså det var så länge sen jag var full att jag glömde bort att man ens kan bli det. Jag är van vid att dricka cider en hel kväll men ändå vara spiknykter (varannan vatten) när man kommer hem. Not this time... Men det värsta av allt var att jag glömde på riktigt bort att det fanns något som hette... bakis. Jag mådde så jäkla dåligt men på något sjukt sätt var det ände en känsla jag hade saknat. Att vakna upp på morgonen, må skit men känna att "fan vilken bra kväll det var igår!". Ovärdeligt! Haha snacka om att jag måste komma ut oftare! 
 

Greys anatomy

Ohoj!
 
Nu börjar min energi sakta men säkert krypa fram... Såhär mycket har jag aldrig bakat förr! 
Men igår var en bra dag, en dag jag behövde. Dagen började med en arbetsintervju (!) och sedan lite småärenden som legat och gnagt länge, bakning av fika till Jimmys födelsedag och till sist hård träning med bootcamp.
 
 
BRA DAG! 
 
Skönt att känna mig som mig själv igen, nästan iallafall. Nu har iallafall nya greys kommit ut! Yeii!