Monday Bloody Monday

Hallå där! Måndag igen. Och vilken helg det har varit! 
 
I fredags stängde jag in Jimmy i sovrummet, med några instruktioner. Fixad och klar innan klockan 19 och hörlurar med musik på at all times. Vilket han följde! Själv sprang jag omkring utanför i pyjamas med kaos i köket. Klar på två timmar tänkte jag, så kan jag fixa mig iordning i lugn och ro innan alla kommer.. HA tjena. 19.00 skulle alla stå redo utanför oss, 18.48 blev jag klar med all mat. Då fick jag börja sminka mig! Plus att jag självklart drar håll i mina ända strumpbyxor, så jag fick även ändra min planerade outfit i sista sekund, bokstavligt talat. Inte så jobbigt kanske tänker ni, men jo för en person som mig som behöver ha saker precis som jag tänkt mig så blir det en jobbig grej. Men iallafall, lite försenat smyger det in typ sexton personer i vardagsrummet som är helt knäpptysta och väntar på att Jimmy ska kliva ut. Vilken kväll! Så lyckat! Asså, jag ångrar att jag inte tog kort på all plockmat jag ställt fram. Så. Jäkla gott! Ost, kex, marmelad, korv, dipp, morötter, chokladkaka, bål, frukt jaa och så vidare... Det var iallfall en hemmafest med dom man gillar mest, som det ska vara! 
 
I lördags fick Jimmy sin andra överraskning vilket var att vi skulle spela paintball. Jag har aldrig gjort det förut så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig riktigt men jäklar vad kul det var! Några bålmärken senare så att alla hemma oss igen och halvsov. Det blev en lugn kväll minst sagt. 
 
Men jag är så evigt tacksam för alla som ville komma hit, många åkte ju längre sträckor för att kunna vara med. GULD VÄRT! Jag kunde inte ha haft en bättre helg och huvudsaken är att Jimmy är glad. Det förtjänar han! ♥ 
 
 

Kommentera här: