Jag är min prio Ett.

Och så blev det äntligen helg!
Nu har jag varit borta två helger i rad så det är ganska skönt att få vara hemma och dega. 
Det blir mycket snapbilder nu men det är ju så underbart!
 
Just nu handlar mycket om att prioritera för mig. Precis allting. Vad jag lägger tid och energi på. Men framför allt pengar. Jag är riktigt dålig på att hushålla med pengar tyvärr, något som jag själv tröttnat på. Jag önskar att jag hade mer diciplin men man kan väl inte få allt. Får jag för mig att köpa något så gör jag det oavsett om det finns plats för det eller inte. Nu handlar det ju inte bara om prylar, jag gör väldigt mycket också. Meningen "jag har inte råd" har inte kommit ur min mun allt för många gånger.
 
Men nu handlar det inte att jag inte har råd utan det handlar om att om jag ska lägga flera tusen kronor på saker jag knappt själv vill göra eller verkligen måste ha så kommer jag aldrig lyckas göra större saker. Resa, köpa hus, köp bil, ha ett bröllop osv... Vad är viktigast? Att käka lunch ute för flera tusen om året eller dra på en fantastisk resa som jag alltid kommer minnas? Jaa, svaret är ganska självklart. I dagens läge finns det tyvärr inte utrymme för båda, men vem vte en dag kanske det gör det. 
 
Så jaa, jag kommer tyvärr att tacka nej till att hitta grejer varje helg för oftast så vill jag egentligen inte men kan inte säga nej och det finns helt enkelt inte utrymme för det just nu. Varken ekonomiskt eller tidsmässigt. 
 
 

Kommentera här: