Stolt

I onsdags så var jag hos frisörn för att fixa till håret lite innan alla högtider. Jag är sjukt dålig på att ta hand om mitt hår... Men vem har tid lixom? Inte jag! Men det gick inte riktigt som jag hade hoppats. Jag har i hela mitt liv haft samma frisyr. Asså jag skojjar inte, hela mitt liv verkligen.. Så för några veckor sen färgade jag håret rött och blev sjukt nöjd! Men det blev lite ojämt så jag tänkte fixa det nu hos frissan.
 
 
"Vad vill du ha för färg?"
"Rött! Mycket rödare än det jag har nu iaf.." 
 
Jaa, nee då väljer frisören ut en färg (som inte jag får se) och självklart litar jag på henne.
Men? Hallå? Det här är inte rött? Inte någonstans...? Det här ju mörktbrunt. Precis samma färg som jag haft hela mitt liv och som jag vill undvika för en gångs skull.
 
"Eh jaa, det är ju lite dåligt ljus här inne..." 
 
Skämtar hon med mig? Är jag med i dolda kameran eller vadå? (Resten av upplevelsen ska vi inte tala om.. tänkte hela tiden att hit skulle "Frisöraktuen" behöva komma och styra upp, yeez) 
 
Anyway, delen jag är stolt över är att jag stod på mig och hur mycket hon än ville övertyga mig om att det var röd i färg i mitt hår så gick jag inte med på det. Så jag fick en ny tid för att rätta till det hon gjort fel från början (gratis så klart). Sjukt stolt! Aldrig gjort något sånt innan. Men jag hade ångrat mig om jag inte sagt till.. 
 
Vad tycker ni, gjorde jag rätt eller fel?
 
 

Kommentera här: