Kalkongryta

Vi försöker ju få in lite nya grejer i vardagsmaten här hemma. Det blir lätt att man gör samma 10 rätter om och om igen.. Men kalkon känner jag är något jag skulle vilja äta mer. Jag föredrar faktiskt kalkon som pålägg på mackan. Men det finns inte asbra utbud i butikerna tyvärr. Den här gillar jag iallafall, har ätit den förut under detox. 
 
En lätt gryta som är en sån här "jag-slänger-i-vad-jag-hemma"-gryta. Det som ni ser på bilden är allt jag hade i. 
 
Det är så kul för när jag lagar mat så höftar jag något otroligt mycket vilket charmen med att laga mat medans J är tvärtom. Han tar tid på typ pasta, ris och lasange lixom, det har jag nog aldrig gjort haha. Han smakar lixom inte utan "nu är tiden ute, nu är det klart!". Nope, noll förståelse för det haha. Jag går på 100% känsla. 
 
Hur gör ni? 
 
 

Kommentera här: