Addicted to you

Tjena mittbena! Det är ju härligt att flytta.. NOT. Ångest delux! Även om vi ligger sinnessjukt bra till (vinden rensad, möbler sålda osv..) så är det vetskapen om att det är saker kvar som ska göras som är jobbig. Hela köket ska ju packas, allt ska bäras ut och sen in igen och jaa, ni vet ju själva vad man ska göra när man flyttar. Nu har vi iallafall tagit det oerhört sköna beslutet att visst anlita en städfirma. Thank God! 

Men om ni undrar varför jag inte är lika aktiv så är det för att just nu är jag extremt stressad och har ångest över den kommande tiden. Examensarbete, flytt, nytt jobb, firanden osv..  Det är bara vänta och låta tiden gå och hoppas att när vi bor där i vårt nya hem och har båda börjat jobba att jag börjar känna lugnt igen. (Är jag någonsin lugn?) 

På allahjärtansdag drack vi champange på Kitchen and Table och det är nog den första champangen jag har tyckt om. Jag gick dit och frågade om vad dom serva och kom fram till att det var Castellane. Den gick bara att beställa och det gjorde jag! 

Den här flaskan ska vi öppna första kvällen i Stockholm när vi sitter där på balkonggolvet och är helt slut. Vi ska skåla och fira in ett helt nytt kapitel i våra liv tillsammans medans vi tittar ut över den fantastiska utsikten på 10de våningen. Skåla för att vi klarat av våra utbildningar och lyckats få varsitt jobb. 

 

Kommentera här: