Snack-time

Lite ströbilder på all möjlig mat som vi ätit de senaste veckorna! Är det någonting jag ser fram emot i Stockholm så är det att testa på massa god mat. Ge mig tips för guds skull! Annars så får ni bara titta och njuta av bilderna. 
 
 

Examen!!!!

För inte så länge sen tog jag examen. En riktigt rolig kväll som slutade med en sista sväng på Örebros krogar innan vi flyttade morgonen efter. Vilka fantastiska år jag har haft! Så nöjd med min utbilding och all erfarenhet från mina praktiker. Jag kommer sakna mina tjejer något fruktansvärt men förhoppningsvis ses vi snart igen. Eve, glöm inte kräftskivan!! Något att vara stolt över på min erfarenhetslista, högskoleutbildad! 
 
 

Midsommar!

På midsommar ordnade jag en sill-lunch och sen även en middag på kvällen! En väldigt mysig och lagom dag med mina vänner. Efter den veckan var det skönt att bara få njuta lite av sällskapet och maten. Men jag är superduper nöjd ♥ 
 
Jag är verkligen glad över mitt val av mat. Nästan allt serverades kallt och kunde därför förberedas. Rostbiffen var billig och mättande och behövde inget förarbete alls, vilket gjorde att jag kunde umgås med alla istället för att laga mat. Rekommenderas om man sa bjuda många på mat! Jag köpte 1kg (399kr/kg) skuren rostbiff från Icas köttdisk och det skulle räcka till 12 personer. Men det skulle fan ha räckt till 20!