Hemlis

Hallå där! 

Jag måste erkänna en sak. Jag avbröt min detox efter dag 7. Förra veckan var ganska kaotisk och jag kände att jag måste lägga fokus på rätt saker.. Jag hann inte handla eller planera eller göra mat iförväg. Men nu har jag det lite lugnare igen så jag har handlat in det viktigaste som behövs för att äta bra. Jag kör väl en enklare "detox" nu fast som egentligen ska bli min vardagsmat i fortsättningen. Så inga mejeriprodukter eller kolhydrater fortfarande men kanske inte lika stenhårt precis hela tiden, utan mest när jag känner att jag mår bra av det. 

Just nu hållar jag på att jobba på en hemlis som jag förhoppningsvis kan dela med mig av efter den här veckan! Det är iallafall något som tar mycket tid och energi, just därför funkar inte detox till 100%. 

Men den här veckan är det minst lika mycket att göra som förra om inte mer så jag ska helt enkelt försöka vara väl förberedd så brukar det ändå gå ganska bra. Tyvärr har jag ingått en tävling med en som hyr på HIVE om vem som kan springa längst sammanlagt den här veckan så jag kommer ha fullt upp och till att göra! Hål tummarna för att jag vinner! 

Jag började läsa den här boken igår och jag fastna direkt! Vilken jäkla egoboozt! 
 
Haha igår så plockade jag och Jimmy undan lite hemma och jag bäddade min sida eftersom hans var full med kläder. När han plockat in sina kläder bäddade hans sin sida och det såg ut såhär.. Så jag tittade på sängen och tittade på honom varav han skrek "JAG ÄR KLAR NU" och stormade ut ur sovrummet. Hahaha asså cuteness overload ♥ Där ser ni Mohammed Ali förresten.. 
1 Oslofru:

skriven

Vill också läsa den boken! :) Han är grym ju!

Svar: Jaa verkligen! Jag har bara läst ett kapitel men än så länge är den grym! :)
SabahOsman

Kommentera här: