Långhelg

Asså jag kan inte sluta tänka på att nästa år vid den här tiden så är jag ledig på röda dagar. Alla röda dagar, klämdagar, helger, kväll osv... Det har jag inte varit på över 10 år ? Jag fick mitt första jobb i 8an och har jobbat helger sen dess. Det känns overkligt att faktiskt få vara ledig. En annan sak jag tänk på är att jag för första gången i mitt liv kommer ha en julgran hemma! 

Nu har vi börjat sälja av möbler hemma iallafall, vi har väl som mål att inte ta med oss mer än soffan och sängen. Jag känner mig som en liten bondflick som försöka "lyckas" i storstan när jag berättar att jag ska flytta till Stockholm. Ni vet den historian som är så uttjatad i amerikanska chickflicks. 

Efter Lunch drar jag mig mot Motala iallafall. Jag ska jobba på Ebba och Ronnys bröllop! Det ska bli väldigt spännande. Jag tror att jag ska agera lite fylletaxi efter att jag jobbat klar eftersom jag och Jimmy behöver dra in alla pengar vi kan just nu! (två dubbla hyror + deposition + nya möbler). Att det ska kosta så mycket att flytta!! 


När vi rensade vinden hittade vi en mapp med allt som jag gjorde mellan 6års och 6an. Jag kan ju säga att vi fick oss ett gott skratt igår kväll när vi kollade igenom den... Men här är en låttext vi skrev i sjuan med vårt band "Chickas" som vi spelade Live då och då! Jag kan fortfarande melodin, så jävla bra hahaha! 

Stockholm


Bildbomb från senaste veckan! 

Nu kan jag äntligen släppa allt. Ångesten jag skrev om för några veckor sen är nu helt borta och istället är jag motiverad igen! Eller inte riktigt, jag är sjukt sliten men ge mig några dagar att ladda om så är jag nog på top igen.

Jag har varit i Stockholm tre gånger på två veckor. De första två gångerna på arbetsintervjuer och sista (igår) för lägenhetsvisningar. Jag fick båda jobben som jag var på intervju hos och tog det som kändes bäst. Nämligen kundansvarig på 3. Ett heltidsjobb som verkar helt grymt! Jag kommer, enkelt förklarat, jobba på den avdelningen som tar hand om dem som vill säga upp sitt abonnemang. Det kommer bli skitkul! Jobbet börjar den 15 juni. Jimmy har fått ett heltidsjobb som systemutvecklare.. jag går inte in mer på det haha. 

I helgen var vi på fyra lägenhetsvisningar! Vi har fått en lägenhet på Liljeholmen som är på 59 kvm och på tioende våningen. Det går inte att förklara lyckan! Vi fick ett samtal att komma tillbaka efter att vi kollat på den och vi fatta inte riktigt varför för det lät så allvarligt. Hyresvärden börjar rabbla upp alla som varit där och tittat på den; "han var VD på Ericsson, han var forskare, hon erbjöd tre tusen mer i månaden..". Då bara jahopp.. Det var det. Men det var oss dom fick bäst kontakt med så vi fick den!!! Vi har fått nycklarna och kontrakt påskrivet. Om inget annat händer så är den våran i två år! Huset har bastu och gym i källaren, omg! 

Gulröd böngryta


Det här blev min söndagsmiddag! Lagom full i magen men ändå proppmätt. Jag orkade inte göra råris så jag körde på broccoli och knäckebröd istället. Jag älskar kidneybönor! Den här grytan smakade väldigt mycket som chili con carne tyckte jag (eftersom jag som äter det utan chili). Jag tycker ändå om vegitarisk mat så gör mig inte så mycket att det var utan kött. Receptet hittar ni HÄR