And so it begins...


Och då var julpyntet framme igen. Jag har tonat ner det gaaaanska mycket jämfört med förra året. Jag har inte riktigt den känslan än... Men imorgon är det första advent så lussebullarna och glöggen står framme i väntan på att första ljuset tänds. Hm, undra om det är på grund av vädret som man inte fått känslan än? 

Last night I had a pleasant nightmare

Igår jobbade jag för CityÖrebro, min gamla praktikplats. De va shoppingkväll i stan och dom behövde extra eventpersonal. Även fast jag inte mådde asbra så tog jag mig igenom en 10 timmars arbetsdag utomhus. Så jaa, jag är lite stolt att jag klarade av det så bra som jag gjorde (tack vare en hel del värktabletter så klart)

Iallafall, när jag jobbade på McDonalds så kunde jag drömma hela nätter om att jag va på jobbet. Det hände lixom ingenting, jag stod på en station (typ Driven) och jobbade på. Oftast var det iofs kaos i drömmen men ändå. Nu när jag istället jobbar på Lidl drömmer jag att jag sitter i kassan och jobbar och ingenting mer. Jag drar varor från höger till vänster. Men inatt fick jag en tredje jobbdröm! Jag drömde att jag rullade ut den röda mattan i stan. Det tog lixom aldrig slut.. De bara fortsatte och fortsatte. Det kanske är svårt att förstå om man inte har gjort det själv men det är som ett stort rött monster som tar flera timmars arbete att både få på plats och även sen rulla ihop den igen. Dessutom har jag störd träningsvärk i lår och rumpa efter den också, haha. Är det någon mer än jag som har dessa jobbdrömmar? Något annat som är konstigt är att jag drömmer något varje natt. Oftast sjuka saker. Men det är drömmar iallafall. Jimmy däremot, han har nog haft typ två drömmar sen vi blev tillsammans. Undra varför de är så? 

Påtal om något annat så är Örebro City helt sjukt vackert på vintern! Kommer ihåg när jag och J va på våran första date i Örebro och jag gick på den här gatan för första gången och det kändes som att man var i nått sagoland typ. 

På min önskelista

Alla mysbilder i mitt instaflöde har en grej gemensamt. Den där jäkla vasen! Den är överallt. Hemma hos alla jag känner. Jag har letat som en dåre och för någon dag sen tack vare ett tips från Anki så hittade jag den på Mios hemsida. Fast den var slut. Då åker jag väl och köper den på Mio. Nepp, den var slut. Så nu står den på min önskelista till jul istället. Fan, varför vill man ha allt som är mainstream? Det är ju ändå alltid slut och dör ut lika snabbt som det uppstår. Fast den här känns faktiskt ganska tidlös.