Mio

Sitter och drömmer mig bort i inredninges värld igen. Min längtan till en större lägenhet är obeskrivlig! Asså, jag gilla den vi bor i nu, den är perfekt men svårt att inreda 44 kvm med snygga möbler och prylar. Jag glädjs åt att jag snart får inreda balkongen iallafall. 

Den översta brickan ska iallafall bli min imorgon tänkte jag. Resten är på önskelistan. Vilken tur att jag snart fyller år! *Host host* 

Allt är från Mio. 

 

ONSDAG

En dag närmare Avicii! 

Jag vill jättegärna blogga om mat för det betyder att jag får chansen att testa nya recept! Men jag kommer hem halv sex varje kväll och då brukar maten redan stå på bordet... Jag klagar inte, jag skryter om att jag har lyckats fånga världens bästa kille! Igår kom jag förövers på att om man vill slå ihop våra namn, som tillexempel Brad + Angelina = Brangelina, eller Brad + Jennifer = Brannifer. Hmm, undra varför bara Brad får smeknamn med sina tjejer? Jaa just det, iallafall! Sabah + Jimmy = Sammy eller Jimbah! Hihi, det kom jag på helt själv. 

Igår träffade vi några modeller som skulle visa sin catwalk (typ casting) inne på krogen Ritz. Det var riktigt kul! Kändes proffisigt, om man kan säga så? En av dom var sjukt likt en kompis till mig så jag tog typ kort på honom hela tiden för det var så läskigt att dom var så lika.. Åh, jag längtar till Modevisningen! 

 

En av killarna frågade mig fall jag också var modell och skulle gå. Mitt svar blev ganska spontant; "HA! GUD NEJ!" Men han frågade nog inte för att jag är så lång och snygg utan nog mer för att jag frågade honom och han försökte skapa lite småprat... Men det var ändå kul att inte bli helt utesluten ;) 
 

Let it go!

Jag är helt beroende av musiken från filmer Frost (Frozen). Let it go och Do you wanna build a snowman? Haha dom är så bra! Såg filmen för ett tag sen på engelska och den var ganska rolig men lite (mycket) för mycket sång.. 
Rekommenderas en mysig söndagmorgon iallafall! 

Ikväll ska jag följa med och träffa alla modellerna och kolla på deras catwalk och sånt... Woho!

Idag är det fem dagar kvar tills Avicii. Taggar som fan till hans Addicted to you! ♥