Kåren

Åh, de spontana utgångarna är alltid roligast! Första gången på Kåren för mig, riktigt roligt! Första gången jag och Jimmy dansar på ett dansgolv på en krog och dessutom till typ Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra, haha kan ni tänka er de? Jag blev iallafall chockad! Men kul va de att dansa loss ordentligt.

Idag blir det soffhängssöndag, gött. 

 

Nails


En av många anledning till att jag älskar att inte jobba på McDonalds ♥
Fyfan så underbart, äntligen! 

His side of the story

Eftersom Jimmy har tagit hand o mig hela sommaren så ville jag ge honom nått som visar min tacksamhet. Vad är då bättre än ett PS4? Nää inte mycket! Paniken när han börja sälja sina gitarrer för att spara ihop pengar till att köp ett själv.. Jaa, den va inte så rolig. Men jag hann först, yes! 

Igår var de ju min tur att planera en dag tillsammans. Och vad är godare än en fet riktig köttbit?  Det blev en middag på Texas Longhorn! Den får faktiskt 4,5 köttbitar av 5, riktigt bra resturang i helhet. Efter det gjorde vi något som vi aldrig har gjort tillsammans förut.... Bowla! 

Det har varit två hela underbara dagar med mys och massa kärlek. Nu är det tillbaka till verkligheten och ett helt år kvar till nästa gång! För min är de viktigt att fira och visa uppskattning till dom man bryr sig om. De lättaste är ju att göra de sånna här dagar då (går ju självklart jättebra att göra de andra dagar också men på de här sättet glöms det inte bort). Födelsedagar, alla hjärtans dag och årsfirande och så vidare. 

 
Linner är från Ivyrevel ♥ och örhängen är från min älskade!