Äntligen

Och då var soffan på plats! Efter 6 veckors väntan. Gud så bra det blev, happy wife, happy life! 

 

Säsongstart

Sitter nu på golvet hemma efter att dom hämtat våran soffan. Snart kommer den nya! 
Trött som fan är jag så det blir att slänga sig i sängen och kolla på Greys två nya avsnitt! Omg spännande! Egentligen borde jag tenta-plugga men jag orkar inte. That's right, you heard me! 

Bild från underbara Kroatien! 

 

Måndagmorgon

Hallå där. Ny vecka, nya möjligheter! Fast jag tror ju inte på det där, man har samma möjligheter oavsett vilken dag de är.. Aja, vi kan ju låtsas. Nu ska jag dra iväg till skolan i tre timmar sen hem och invänta våran nya soffa! Äntligen! 

Vad händer den här veckan då? Jo på torsdag är det tenta så nu blir det tre dagars plugg. Kommer sitta i skolan även fast vi inte har lektioner. Kan tyvärr inte vara hemma utan att fastna framför tvn... Dålig diciplin! Efter tenta på torsdag så kommer det hit massa grabbar från hela Sverige för att fira Jimmy! Så det blir en fartfylld helg igen.

Påtal om att fira Jimmy! Igår efter frukosten gjorde vi inte så mycket, tog det bara lugnt.. Men det var behövligt tror jag. Sen stängdes han in i vardagsrummet för då var det dax för mig att göra middagen. Det blev plankstek, mums! Efter det gick vi på bio, We're the millers blev det. Den var väldigt rolig! Bra film, kan rekommendera den en trist grå dag. 25 år är han nu, min lilla gubbe!