Halv åtta hos vem?

Jag och min matlagning alltså. Min efterrätt står i frysen och maten är inne i ugnen. Vem orkar göra sånhär mat en vanlig torsdag?! Jo, just det, dom som har tentaplugg som väntar... 

 
 
 

Avicii

Jaha nehe, har ju faktiskt bättrat mig när det gäller spontan-shopping. Jag tänker efter mer innan jag köper något. Men idag kunde jag inte hålla mig... På tre sekunder ungefär så jag hade jag helt plötsligt köpt 4 biljetter till Aviciis konsert den 1a Mars. Oops! Det är sånt här man faktiskt ska lägga pengarna på. Fantastiska minnen! Och det blir en fjärde konsert med Becca. Det börjar bli lite av våran grej det där! Rihanna, SHM och snart Imagien Dragons och Avicii. Längtar, woho! 

 

All grown up

God morgon på er! 

Tentapluggdag nummer två. Så det är bara sätta igång egentligen... Tänkte bara blogga lite först. Haha, fick en tillsägelse igår från Victoria att jag måste uppdatera oftare. Jag ska göra vad jag kan! Tack gode gud för att Skype finns, ett samtal med min fina vän fick mig på bättre på humör. Det kändes inte så ensamt här i Örebro en liten stund. Thank you Gunnars! 

Även min lillasyster har sagt till mig att min blogg är tråkig och att det var roligare förut när jag var ute och söp hela tiden. På senaste tiden har jag själv tänk på/pratat om och upplevt att jag faktiskt har växt upp och att jag för en gångs skull är okej med det. Jag ville ju aldrig växa upp, jag ville verkligen inte bli vuxen. Men det är inte så farligt. För bara några år sen tyckte jag synd om dom som tacka nej till utgångar för att sitta hemma, jag tänkte att dom måste ha ett tråkigt liv. Men så är det inte! Jag är glad att den perioden är över och är jättenöjd med den jag är nu. Den som gillar att laga mat istället för att köpa pizza, den som gillar att vara hemma en helg istället för att festa... och så vidare. 

Jag känner också att vissa runt omkring mig är på samma ställe och vissa är inte det. Vissa är kvar i "jag vill aldrig växa upp"-perioden.Tyvärr blir det avstånd mellan mig och "dom" (det är inga specifika jag tänker på, utan bara i allmänhet så märks det) efter vi inte har samma intressen eller värderingar. Men sånt händer ju. Det är skönt att slippa allt drama-tänk. "Omg, shit hörde ni va hon sa eller?! Bitch!"  medans nu är det mer "Jaja, låt henne snacka skit så får vi hoppas att ingen håller med bara så kanske hon slutar.." 

Laila, om fyra år kommer du förstå precis vad jag menar. Att festa alla helger året runt är verkligen inte det livet går ut på. Men njut medans du fortfarande kan! 

 
Bilder från 2007. Det är 6 år sen, helt sjukt!