TGIF

Hey! 
Ledig fredag men ändå har jag varit mycket effektiv och duktig! Jag och syster satt på balkong igår i flera timmar och drack vin, rökte vattenpipa och snacka massa skit. Men imorse tog jag ett ryck till återvinningscentralen och sen åkte hem till Motala och lämnade in min trasiga tv. Storhandlade också, men denna gång för två. Imorgon flyttar J in! 

Nu tänkte jag att jag skulle få njuta lite av min lediga dag så Cindy är påväg in och det blir lite käk och sen uteservering! Bra fredagkväll! 

Förut när jag hämtade ut min telefon.. jaa känslan är helt obeskrivlig! Telefonen var precis som jag tappade den, alla inställningar och nummer är kvar, fan va skönt! Troddejag skulle få börja om från början. Ska jag vara ärlig så kittlades det lite i magen när jag höll i den för första gången på en vecka ^^ 

Bilder blir imorgon. Puss på er och njut av det underbara vädret för guds skull! God morgon!

HEY! 

Klockan är 06.37. Jag börjar jobba om 23 minuter. Meeeen eftersom jag bor i Mjölby kan jag åka 7 minuter i om jag vill. :) Det blev nästan sent igår, typ till tolv så jag är inte jättepigg. Men vad gör det om hundra år? 

Hälsade på Robban och Albin i Linköping igår, lite avis är man! Att grabbarna kommer närsom kunna dra ut på stan och chilla medans allt är stängt i Mjölby. Men det är smällar man får ta! 

Jag har blivit lovad att min telefon kommer imorgon, tror ni jag längtar eller? Eh, jaa!

Nu ska jag jobba mig en stund och sen blir det att hälsa på pappsen i Motala tror jag. Ha en bra dag så ska jag försöka ta lite bilder med kameran som jag lovat! 


SHM November 2012. Fantastiskt!