Happy birthday to me

Nu ligger jag vaken klockan 7 och är svinhungrig. Jimmy sover och lär inte vakna än på ett tag! Så det är bara att vänta...

Och så fyller man år idag också. Fick höra att man inte ska förvänta sig någonting om man inte fyller nån viktig siffra... Men vafan får man en dag per år som bara är min så ska man väl fira det varje år? Men aja, jag får väl vänja mig vid att bli firad var femte år. Jag tycker inte bara min födelsedag ska vara viktig utan alla mina kära vänners också! Men jag verkar vara den enda men den inställningen så jag får lägga ner födelsedagsfirandet 8 av 10 år.

Who doesn't like some red wine?

Blev ingen simhall ni. Jag stannade hemma och badade istället! Blev för stressigt att hinna med allt annars.. 
Så jaa, jag låg i badet och läste lite i boken (som btw fortfarande är ganska bra! Inte förutsägbar iallafall!) och nu målade jag mina tånaglar så fint så :) Gissa färgen? LILAAAA. Vad annars lixom? Allt jag äger är i lila. 

Jag ska jobba en liten stund nu på kvällen, sen ska jag hem till J och imorgon är jag ledig! Så vi får se vad som händer då.. Långpass på torsdag och fredag men det gör inte så mycket för det är dubbelt betalt :) Ledig helg kommer sen! Så på påskafton blir det att fira mig hemma hos mamma och sen fest hemma hos mig! Harrys! 
Jag kommer inte ihåg sist jag var ute på krogen? Så det ser vi fram emot! 

Bara på den här bilden har vi lila underlägg och tulpaner och naglar :). Hello Kitty, jag kanske visst måste jobba på mina vuxenpoäng. Låter lite kul kanske men fötter är ju redan så äckliga så jag tycker det är ganska viktigt att hålla dom så frächa som möjligt! 

Törnrosa VS. Mysteriet på Greveholm

Jag drömde inatt att jag var med i nån slags blanding av Greveholm och Törnrosa. Intressant! 
Cindy tittade förbi här igår och vi satt vid fönstret och rökte vattenpipa och hade det mysigt! Jag drack vin och blev ganska trött så de blev ingen sen kväll iallafall... Direkt när jag låst dörren efter henne somnade jag in! 


Jag är riktigt nöjd över dagen igår och idag tänkte jag dra mig mot simhallen och simma/basta lite innan jobbet. 
Sen håller jag hus i Mjölby fram till Fredag tror jag. 

Imorgon är det min födelsedag och det känns så meningslöst iår så jag ser inte ens fram emot det.