Lyckan!

Hallo hallo! 
Allt bra? Jag sitter i soffan här med en koppkaffe, datorn i knät och Kardashians på tv! Precis som på den gamla goda tiden.

Jag trivs verkligen inte i den här lägenheten, den är så liten och det är grejer överallt och jag bara blir tokig! Så därför har jag haft lite panik över att vi skulle flytta in i en ännu mindre lägenhet i Örebro. MEN! Idag fick Jimmy två nya lägenheter att välja på! Vilken lyx va? Tre lägenheter på samma gång att välja mellan! Vi tog iallafall en som låg väldigt nära universitetet och som är ganska ny och fräsh! Nu känns det mycket bättre, en tvåa med balkong och grejer :) Så jäkla härligt! Satt också och kollade upp böckerna jag måste köpa till skolstarten. Fan, det känns ganska overkligt.. Men det är bara 50 dagar kvar tills jag sitter vi skolbänken igen! Känns helt fantastiskt! 

Vi va och firade adam häromdagen i Motala, min lilla bäbis har blivit tre år gammal! 

 Tisdag

Hej hopp! 
Löning idag. Så jävla gött :) 
Ska sätta mig nu med all post och rensa igenom.. Annars är det jobb hela dagen även fast vädret lockar som fan! 
Imorgon är jag ledig och då tänkte jag njuta som fan. Umgås med saknade Becca och fira min lilla baby. Längtar! 
Igår fick jag ut sista veckan på schemat, känns uderbart! Slår vad om att jag kommer efter några veckor vara sjukt uttråkad. Det har inte riktigt gått in än i huvet att jag bara har några dagar kvar! 

Förövers cycklade jag igår för första gången på 7 år. Bokstavligt talat! Det var hemskt, så. jävla. jobbigt. Jag har verkligen noll kondition. Men det är inte något jag orkar jobba på just nu :) 

Igår kom jag hem till varm, lagad mat på bordet, vin och tända ljus. Kan det bli bättre? Fan vilken tur jag har att Jimmy är min ♥ 

 
 

Adam Hafez, du är mitt liv baby!

Igår den 23dje Juni fyllde min lillebror Adam år. Han kommer alltid vara min lilla bäbis och min solstråle! Kan inte tänka mig ett liv utan honom.. Grattis baby! ♥