Silly och Billy

Idag lunchade jag med min fina vän Klara! Vi har varit vänner sen mellanstadiet men tyvärr så kan vi inte ses så ofta. Hon pluggar i Visby och jag har ju jobbat typ hela tiden. Det bästa är att hur lång tid det än går mellan gångerna vi ses så är det ändå som att vi träffas varje dag. Ingenting har ändrats, hon är fortfarande Silly och jag är Billy (våra smeknamn vi haft sen sjuan typ, fråga mig inte hur vi fick dom). Vi pratar som oss själva och om hur gamla vi har blivit. Jag har en känsla av att vart vi än hamnar så kommer vi alltid ha varandra där nånstans! Tio års vänskap! 

Haha, inte fjortisar eller? Största fjortisarna på skolan!  
Tänk va lite eyeliner och läppglas kan göra! Känner mig som en helt ny människa med sminket på! 

Glossy box

Mycket bra dag! Jag har idag försökt röra lite på arlset och faktiskt göra något! Lyckades sådär. Jag tänkte hela tiden att jag tävlade med Jimmy som jobbar niotimmarspass idag. Jag tänkte typ "han kommer jobba och göra något i nio timmar idag.. då kan jag med göra det". Det slutade med att jag städa (ganska ordentligt), handlat mat (utan bil!!) och sen spenderat ganska många timmar på mig själv med hjälp av glossy boxs produkter. Nu ska jag laga mat och sen är det väl läggdax? 

Igår köpte jag en Braun epilator som jag testade idag.. Många har börjat göra det istället för att raka benen för att det håller mycket längre. Jag höll iallafall på att dö av smärta! Det var ju i och för sig första gången och är man inte van så är det väl ganska vanligt att de gör ont. Nu är jag helt röd och prickig men förhoppningsvis försvinner det inte Kroatien. Och förhoppningsvis behöver jag inte raka benen igen på fyra veckor. Annars har jag plågat mig själv i timmar helt i onödan! 

Mitt hår har börjat bli långt nu, äntligen! Kände mig som en människa idag med jeans och utsläppt hår. Synd bara att det ska vara så jävla varmt! 

SER NI MIN MAGE PÅ FÖRSTA BILDEN? SKULLE LIKA GÄRNA KUNNA VARA LIKA GRAVID SOM BLONDINBELLA! FAN JAG MÅSTE VERKLIGEN TÄNKA PÅ VAD JAG ÄTER OCH BÖRJA TRÄNA..MAN ÄR JU INTE DIREKT 18 LÄNGRE.. 

 

Kroatien

Vi ska till en liten stad som heter Vodice. Det tar bara 2 ½ timma att flyga och vi ska bo i en lägenhet nära vattnet. Visst låter det underbart? Längtar, speciellt nu när det regnar som fan!