Love is in the air

Så, nu har jag farit runt hela stan för att uträtta ärenden inför imorgon kväll. 
Vin & mat är inhandlat, lägenheten är uppiffad och nu väntar jag bara på J ♥ 


Har även slängt ut byrån i hallen och köpt en ny lite mindre! 
 

Desperate Housewife ?

Hemmafru! Jag?! Jaa men varför inte. Igårkväll satt jag och sydde upp ett par byxor som var för långa och sydde igen ett hål på en tröja. Idag tvättar jag vita lakan i klorin och pantar burkar. Jag skulle nog bli en bra hemmafru. Nu ska jag bara slänga lite grejer och sen tror jag att jag gjort dagens sysslor. Jobba ikväll! :) 

Oh happy day!

God morgon! 

Ååååååå idag finns det mycket och berätta! Och klockan är bara 09! 

Igår skrev jag på kontrakt på en lägenhet i Mjölby. Rättare sagt, Albins gamla lägenhet! En liten etta ganska nära station. Nöjd är jag! Och första Juni flyttar jag. Fan, jag vill börja packa nuuuuuu, det bara kliar i fingrarna!! Flyttstädaaaaaaaaa! 

Sen åkte jag på arbetsintervju.. Shiiiiiiit nu är det bara och vänta! Men när han frågade hur gärna jag ville ha jobbet så ba "ööö öööö ööö asså typ .... ööö... JÄTTEMYCKET!" Haha, så jaa nästa vecka vet jag om jag går vidare till sista intervjun. 

Jag och Albin åkte till Linköping sen och köpte en symaskin. Och lite presenter till min älskade. Varför jag köpt presenter? Jo för att idag är det så att jag och min underbara J har varit tillsammans i 6 månader! Det är jättetrist att han inte kommer hem förns imorgon men då ska vi fira lite med plankstek och lite annat mys ♥ Shit, 6 månader, det är fan halva ett år. Men såhär kär har jag iallafall aldrig varit. 

Påtal om att vara kär så har ju min egna Jullan förlovat sig! Fick en liten tår av gläjde för hennes skull när jag läste smset! Och jag var den första som fick veta! Grattis till er ♥ Jag ska planera hela bröllopet har jag bestämt. Iallafall möhippan!! 


Här är jag helt nerkärad i Jimmy (i början av juni) och raggar allt vad jag kan men han fattade tydligen ingenting. Nästan så att jag gav upp! Vilken tur att jag inte gjorde för då hade jag inte varit så lycklig idag ♥ 

Jag älskar dig Jimmy! ♥