Part two

Då kommer här del två av det gånga året! Tänkte innan jag börja "jag gjorde ju så jäkla mycket första 6 månaderna, det har ju inte hänt så mycker de sista sex.. Men JÄVLAR rent ut sagt vad grejer jag har gjort det här året. Jag kan knappt fatta det själv! Känner mig bara mer och mer nöjd med min instats det här året. Då kör vi då! 

Juli, då var det Rihanna konsert som var fokus! Även sista dagen på Mcdonalds i Mjölby. Megastora grejer ju! Bokade Kroatien-resan och fick se våran lägehet i Örebro för första gången ♥ 


Augusti, min första dag i skolan, en vecka i Kroatien och vi flyttar till Örebro! Sen firade vi våran ettårs-dag ♥ Jag gick på första klassfesten och var på kräftskiva med bästa vännerna! 

 
September, fick min glasögon (buuuuu!) och firade att gubben blivit 25 år! Hade även strålande väder! 


I Oktbober hade vi en helg med massa festande här hemma och vi åkte även på kryssning! Jag klippte av mig håret och bokade biljetter till avicii! 
 
 
I November var jag i Stockholm på Konsert, Imagien Dragons. Julpyntet kom fram i slutet och jag var på maskerad i början.. 

 
Nu i December så har det lugnat ner sig på fritids-fronten och bara handlat om skola typ. Så jag har inte gjort mycket mer än att firat jul nu sista veckan. Kommer behöva minst en vecka till att återställa mig... Så jäkla skönt att vara hemma igen. Nu är det bara nyår imorgon kvar sen kan vi lämna det här awesome året bakom oss. 

 
Hoppas ni känner er nöjda med erat år som gått också och om inte, så får ni ett helt nytt år att försöka igen som tur är! Tack för det här året och vi ses 2014! ♥ 

 

Det första halvåret

Nu ska jag summera det första halvåret 2013! 

Fyfan va bra år det har varit, det är helt sinnes. Sista December gjorde jag en lista här i bloggen på vad jag ska skulle göra under året 2013. Jag ska visa den för er när jag summerat färdigt. 


Januari började ju med nyårsfyllefesten hemma hos mig som var riktigt rolig! Annars så hände inte så mycket mer den månaden. 


Februari var däremot en rolig månad! Jag och Jimmy var i Stockholm en helg och hade det helt underbart, sen fiarde vi också alla hjärtans dag och 6 månader tillsammans. Jag sökte också till jobbet på Cheapy och fick en lägenhet i Mjölby. 


Mars-månad var också ganska lugn. Jag badade mest och tog det lugnt. Hade en väldigt deppig födelsedag kommer jag ihåg.. 

 
April var däremot väldigt rolig! Känns som att det är varannan månad lugn och varannan fartfylld? Här var jag på intervju på skolan, jag hade en mysig valborg och jag träffade Angelica Blick! 


Maj! Här flyttade jag till Mjölby, jag fick jobbet på Cheapy och jag blev antagen till skolan. Vi var på Kolmården och hade det superbra! 

 
Juni var en sjukt bra månad även den! Jag hade ju min midsommarfest hemma hos daniel med massa mat och vänner. Vi åkte till tyskland och handlade lite.. Vi firade Adam 3 år! 


Så, det var första halvan av mitt år! Ganska händelserik, minst sagt! Flytt, nytt jobb, antagen på skola och massa kärlek från Jimmy. Känner mig nöjd nu när jag sitter och tänker på det. Får se när jag orka summera andra halvan.. 


Part two

Semestern här i våra hemtrakter fortsätter! Det är fan fullt ös (oj jag blev precis 40 år äldre?) från morgon till kväll. Igår vakna jag vid halv två och även fast det låter sjukt så kände jag mig som 20 år igen! Idag däremot känner jag mig som 70år. Sliten som jag vet inte vad. Så jag tar dagen att ladda om igen för ikväll ska jag på finmiddag med mina saknade tjejer här ifrån mjölby. 

Det finns så mycket jag vill skriva! Summera året, visa julklappar och planerat nyår. Men vi får ta det när orken har hittat mig igen.