A moment on the lips, forever on your hips

Asså, sen jag slutade röka i November.. så har jag gått upp så sinnessjukt mycket i vikt. Eller nja, inte sinnesjukt många kilon men jag är mycket större än vad jag var förr.. Våran vågar visar att jag ena dagen väger 68 kg och dagen efter 61 kg så jag litar lixom inte på den. Jag ska köpa en våg som funkar.. Men jag är iallafall mycket större nu än vad jag var för ett år sen. Jag skäms inte direkt, det är ju fakta som alla kan se lixom. Jag har lyckats sluta röka på heltid (det händer ibland på fest att vi kanske köper cigg, men så länge dom slängs innan kvällen är slut och man inte röker dagen efter så är det okej... säger jag) så jag hade räknat med att gå upp i vikt. Men jag får inte på mig några kläder längre så de börjar bli ett problem.
 
Men jag verkar ha hittat en dietmetod som kanske kan funka! Alla har hört om 5:2 dieten va? Det här är en annan verision av den som heter 16:8 dieten. Man får äta under åtta timmar per dag. Det är ju ganska rimligt! Då äter man ganska sent på morgonen och ganska tidigt på kvällen (till exempel mellan 11-19, eller 12-20). Utan att behöva tänka på kalorimängder! 

Jag ska nog försöka mig på den här "dieten". Måste bara köpa en våg först! Och skaffa gymkort. Och hitta motivation. Men snart så! Tycker ni det låter som en bra idé? Eller låter det helt sinnesjukt? Det är ju inte som att jag svälter mig själv...

 

Not pretty

Jag tänkte måla om naglarna i färgerna som jag köpte på Gina häromdagen. Rosa glitter och silver glitter. Det blev verkligen inte så snyggt som jag trodde att det skulle bli. Jag trodde det skulle täcka mer.. Aja, jag körde båda färgerna över varandra och det får va så nu för jag orkar inte måla om. Jag tror det blir snyggare om man har en färg under kanske? Får testa det nästa gång. 

Det verkar inte hända så mycket idag heller.. Men vi har bestämt att vi ska hitta på något imorgon istället! Bara sätta oss i bilen och åka nånstans. Utforska lite :) Picknick kanske? Vi får se! Jag har hört att man ska åka till Nora för att äta deras hemgjorda glass med hemligt recept. 

Men jag älskar ju att inte göra ett skit och bara sitta framför dator/tv i flera timmar så det gör inget! 

 

The loved ones

God morgon! 
Kvällen igår hade precis den effekten som jag ville att den skulle ha. Mycket mysigt och romantiskt. Men nu har vi båda fått fira varandra, nu är det bra med allt gulligull ett tag. Uppskattat var det iallafall, det är ju detaljerna som räknas! Det blev en liten ostbricka, skumpa, efterrätt och massa mys. Små & fina gester som visar att man är tacksam, det borde man göra ganska ofta! Om ni älskar och uppskattar någon så visa det för fan! Before it's to late.. (klyscha, jag vet)

Vi kollade på Kristallen också, dåligt att inte Filip & Fredrik vann! Dom tog väl hem tre-fyra priser förra året eller? SVT är verkligen sämst på livegrejer! Det har inget med F&F att göra det är mer bara fakta.. 

Ointessant info, Blondinbella gifter sig idag! Och höggravid dessutom!