Valborgsmässoafton

Idag är det valborg! Ikväll ska vi ut och käka och bara chilla. Tråkigt att det är storm ute bara.. Fan förra året, vet ni vad vi gjorde då? Nehe, en påminnelse kanske! 



Vi lagade middag hos mig och åkte båt ut till varamon till Roberts stuga och drack vidare. Jag gick och la mig i en liten stuga på tomten för att jag blev lite för... snurrig! :) 

Ikväll blir det bara mat på O'learys och så får vi se vart kvällen slutar! Jag vet vad jag ska ha på mig iallafall. 

Igår gjorde jag och Albin våfflor. Typ. Haha, dom blev inte så bra... Men gott var det! Jag har fått mitt glossy box nu så jag ska hoppa in i duschen och testa lite av produkterna! Yeii! 



What happend?

Fan, jag vakna vid halv fem imorse helt förstörd. Tog en huvudvärkstablett och åkte till jobbet! Varje gång jag spände mig så gjorde det svinont i huvet. Nu har jag sovit i två timmar och jaa.. det känns helt okej! 

Imorgon ska jag och mina närmsta fira lite valborg. Eller jaa vi firar ju inte valborg men det är en bra anledning till att träffas och supa! Vad ska jag ha på mig? Min nya rosa tröja kanske! 

Igår blev det en blåsig promenad i varamon och sen åkte vi till Mjölby för att grilla hos Jimmys föräldrar och äta lite fruktsallad! Riktigt trevligt! Om två veckor ska jag och familjen Karlsson dra en trip till Kolmården! Hoppas på bra väder! (Y) 




 

Söndag

Länge sen jag blogga! :) 

I Fredags åkte jag till Linköping klockan sju på morgonen för jag var bjuden på VIP-shopping på H&M där dom bjöd på frukost + att Angelica blick (sveriges bästa modebloggerska) var där och mingla + 20 % rabatt på ALLT! 
Jag unnade mig lite kläder, typ en kjol och lite sånt! Ska visa upp det här senare när jag får tid. 

Jaa, annars har jag inte gjort mycket mer vettigt. Jag och J kom överrens om att inte göra ett skit idag. Så det är det vi gör just nu. 

På tisdag är det valborg, då blir det middag med mina närmsta!