Tjejen som ber om att få gå hem från jobbet för att hinna se... NYBYGGARNA!

Jaa,jag fick sluta tidigare idag. Jag sa egentligen att jag bara ville gå typ 20 i åtta så jag skulle hinna hem men jag fick gå redan vid 17. Så för att jag inte skulle gå och nojja över att ha förlorat 3 timmar så tänkte jag att jag skulle få rätt mycket gjort innan jag skulle bänkas framför tvn. Eh jaa jag hann ändå tvätta bilen! Sen åkte jag till Maxi, ställde mig utanför, tog en cigg och åkte hem. Haha, jag tänkte att det kanske var långa köer och att jag inte skulle hinna hem i tid för.. jaa Nybyggarna.. Vilket jävla beroende ni! Nee jag kommer väl som vanligt somna runt nio och vakna tidigt imorgon. 


Nybyggarna

God morgon! Ännu en tidig morgon helt i onödan.. Klockan SJU vaknade jag och kunde bara inte somna om. Så jag gick upp och satt på kaffe som vanligt.. Började typ tänka "Jaaa men då kanske jag hinner lite mer innan jobbet, tvätta bilen kanske?" Men asså va?! Hade det varit för en månad sen hade jag suckat jätte högt, dragit täcket över huvet och tvingat mig själv till att somna om! Man slösar inte sovtimmar! Nu blir det väldigt lång text om just min tråkiga sov-vana men asså! Det sjukaste av allt är ju att jag inte är trött på dagarna längre heller.. Jag gäspar lixom inte längre, vilket jag jämt gjorde förut. Ae, jag undrar vad fan det är som har hänt? 

Jag vaknar iallafall och tänker "Yeii, onsdag! Nybyggarna!!" och tänker lite på den här tjejen Linnea som varit med och fått återfall flera gånger under själva inspelningen. Det slutar med att hon får lämna Nybyggarna och gå ut och hora igen... och Anders gråter. Åh min stackars Anders! Aa iallafall så jag tänkte lite såhär "undra vad som hände med henne egentligen? Hon kommer säkert tillbaka i slutet eller nått" Så slår jag på tvn och vem är inte med i VAKNA! med the voice? Jo Linnea! Så jag fick svar på alla mina frågor. Tur va? 

VAKNA! med the voice.

Helt sjukt! Vaknar halv åtta helt av mig själv och kan inte somna om... Det här med att somna tidigt alltså! 
Vet inte om jag tycker det är jobbigt att mina dagar blir längre? Oftast går man (jag) ju bara dom sista vakna timmarna och längtar tills man får gå o lägga sig. Aja, det är väl bara att vänta på min stängningshelg eller nått :) 

Nu tänkte jag visa vad jag köpte igår! 
Donut + hårklämmor från H&M 
Svart genomskinligt linne + svart topp från BikBok 
Militärbyxor + grön skjorta från Gina Tricot 

Åååååh vad jag längtar tills jag får ha på mig mina nya kläder :)