Zombie

Det är nästan så att jag blir rädd för att gå och lägga mig om jag jag ska fortsätta få panik, kramp och allt vad det är! Det här är fan inte normalt! Varför kan jag inte sovaaaaaa? Jag blir galen på riktigt alltså. 

Gjort lite nytta idag också faktiskt. Varit och lämnat in mina gamla kläder till Hjärta till Hjärta, tvättat och myst med min lilla plutt. Snart blir det jobb hela kvällen men jag är fan osäker på om jag kommer kunna hålla mig vaken... ÄÄÄHH låt mig vaaaaaaa, ser du inte att jag soveeeeeer??? 

Cuz I love the way you call me baby

För nån vecka sen återupptäckte jag Ingrid Michaelson. Jävligt skön musik som jag kopplar till högstadiet, Greys anatomy och Regina Spektor typ :). 

Måste bara påpeka ännu en gång hur jävla skön den här dagen har varit oh framför allt hur mycket bättre jag mår efter lite me-time! 20 min solarium, lite Så mycket bättre och tända ljus. Hoppas bara jag sover bra inatt så kan det här bli en riktigt bra vecka! 

Blir förövers lite mer och mer småkär i Darin när jag ser han i varje avsnitt! Någon som vet hur man tvättar vita converse på ett bra sätt? Tvättade dom i tvättmaskin i 30 grader idag och det blev typ ingen skillnad... 

Spirit indestructible

Den här ilskan jag skrev om förra veckan.. Den börjar försvinna! Inte helt men jag jobbar på det. Idag har hjälpt jättemycket :) Inte pratat med eller träffat någon, bara gjort precis allt jag vill göra :) Så himla skönt! Hunnit med mycket idag men klockan är bara 19 och jag kan nog hinna med lite till. 

Idag handlade jag först på OKQ8 och sen på Willys. Ingen av kassörskorna hälsade på mig? Asså dom tittade inte ens upp? Både över 50 år och kvinnor. Vafan? Sätt tjurkärringarna där bak och låt dom trevliga, eller anställ nya, sitta i kassan! Jag förstår om dom inte vill småprata men ett jävla "Hej" kan väl inte vara så jobbigt?