SPAGETTI

Jaa ni kanske undrar varför jag har spagetti som överskrift? Inte har det med mat att göra iallafall!
Igår efter balträningen, (som gick sådär btw jag har verkligen alldeles förmycket energi) så åkte jag o Dannyboy och sola solarium, göööööött! Kanske blir en traditon? En gång i veckan då får jag ju iaf en jämn bränna!
Back to the rubrik SPAGETTI så ville jag bli av med lite energi igår och fick för mig ännu en gång att gå till resecentrum! Det brukar ta runt 40 min i lagom takt.. När jag kom fram till resecentrum efter 30 min kände jag att varför inte bara gå hela vägen? Så igår gick jag från johannelund till McDonalds tornby på 60 min! I'm gooood!
Oj, tillbaka till rubriken igen.. Idag var mina ben spagetti! Jaa det var väl typ de...

Kom hem från jobbet 00.45 igår och gick upp 06.03 fy fan jobbigt! Men hade ju dubbel körlektion klockan 08 så lite tagad var man allt på morgonen! Backade och hade mig, jag vet verkligen inte hur det gick... Min jätte snälla körskolelärare säger att det går jätte bra för mig och att jag redan kan det mesta men när jag kör känns de som att allt går åt helvete och jag skäms hela tiden för fel jag gör! Jaa jag kanske borde skämmas när jag kör på fel sida av vägen men i övrigt också...

Imorn blir det pannkakor med lollo på morgon sen skoshopping! Wihuuuu det är jag värd :)
Jag taggar konsert på fredag!! (Förlåt flippan för att jag glömde det sist)
Utgång på lördag med massa roliga tjejer, weeeej!
En bra vecka förhoppningvis ♥

Lite bilder på den lite nyttigare maten :)Stört god yoghurt, tycker ni ska testa :) (Tack för tipset Danne!)
Nu ska jag decka! I'm ouT.

Bantning på g!

Jag tänkte att jag skulle banta lite......Nääääääääää varför skulle jag göra de? Jag är ju inte direkt som kissie :)
Men just nu är de en del bantning runt omkring mig, på jobbet och även Junior bantar nu av någon anledning...
Sen äter han bacon till frukost? Man bara whaaaaat? Då kan han ju lika gärna stoppa i sig massa grädde oxo när han redan är igång! Så nej! Nu ska maten bli mycket nyttigare! Det gör mig ingenting för jag tycker att sallad och grönsaker kan vara precis lika gott som godis och chips :) Ser fram emot det faktiskt!

Nu ska jag på balträning och öva på vänstervals och sen ska jag stänga på jobbet, lång dag känner jag...
På lördag blir det utgång med mina fina tjejor på jobbet, fan va kul! Vad ska man ha på sig? Det är alltid frågan.

Annars så händer det väl inte jätte mycket den här veckan? Dubbel körlektion och inköp av skor! väldigt mycket jobb tror jag nog oxo. Sen har jag kommit på att jag har inte lagt ut min balklänning här än, är ingen nyfiken på att se den? It's beautiful! MUMS!

Snart semester!

Eller jaa, jag är ju optismist ialla fall :)
Nu har jag ialla fall skickat in min semesteransökan och fan vad tankarna går mot sommaren!
Förhoppningsvis blir det en resa till turkiet med sällskap av Bassman och Sofia! Vi har ju redan kollat runt lite och snart får vi väl boka :)? Turkiet, guuuuuv va härligt det kommer bliiiii!
Jag behöver en solresa, det är jag fan värd! Åhh, nu får jag känslan av att gå på stranden, bada i poolen, äta massa gott och bara vara! Det ska bli så underbart så det finns inte ord! Om jag hade kunnat hade jag bott utomlands!Sen blir det självklart svensk semester, 3 veckor i augusti som jag kommer spendera i varamon om vädret vill det, så att säga! (om jag nu får den semestern jag vill ha)

Nu sitter jag ialla fall i soffan i mjukiskläder, PÅ EN LÖRDAG, kollar på miss secret agent och ska väl slänga ihop nått gott som jag kan mumsa på :) Imorn äre balträning och jag ser faktiskt fram emot det, tro det eller ej :)
Anywäyz, I'm ouT.