The funeral

En jävligt bra låt! Och kollar ni på One tree hill kommer ni tycka om den ännu mer! Band of horses - The funeral.

Jag är jävligt slut redan och har några dagar kvar! Det var stört kul på Bröllopsfesten som jag jobbade på! Jag skulle ta hand om barnen men jag hjälpte till väldigt mycket med maten osv, tårtan var stööööört god! Kändes som att jag var med i "adam och eva- fyra födelsedagar och ett fjasko" hahah töntigt jag vet...

Anywäääyz har väl inte fått sova allt för mycket och de får jag nog inte på länge heller, imorn måste jag upp fyra och gå till stan vid fem och sedan jobba! Aja, cash iaf :) Ledig helg iaf! Vad händer? Inte fått plugga mycket teori heller :/ Roligare att handla kläder... No shit sherlock ^^

ANywäääyz kollar nu på ullared och jag fattar inte hur blåsta vissa folk är som är med och andra halva som tycker det är underhållning... aja Jag somnar väl snabbt då iaf! Kommer upp lite bilder nån annan dag :) Pusspuss på er!

Anywäääyz, I'm ouT.

Oj oj två inlägg!

Jaaa två inlägg på en dag, shit har jag blivit en bloggnörd kanske?! Jag har ju fått väldigt många läsare per dag ser jag så nått intressant måste jag ju skriva? Eller det kanske är negativt? haha i duno, ni måste kommentera mer tror jag ;D
Fyfan vad tandläkare är obehagliga.. Ídag fick jag tydligen laga TVÅ tänder så jag fick bedövning men jag tyckte inte det räckte så hon gav mig bedövning 4-5 ggr tror jag? Haha det såg rätt kul ut när jag skulle dricka vatten och de rann ut ... hade lite talsvårigheter oxo! Jag fick visste ett ryck och impulsshoppa lite, ups (A) Köpt även ett par skor till lillsyrran! Varför? I duno? Aja så kan det gå! Har bestämt mig för att inte göra om rummet... För jobbigt och dyrt haha jag pallar verkligen inte! Blev lite pannkakor oxo med cindy! Det enda vi gör här i livet, äta äta äta.... Min bedövning gjorde de absolut inte enklare!

                        

Nu har vi gjort ananaspaj som vi ska käka till Idol yeii ! Som sagt, äta äta äta...

Anywääääyz, I'm ouT!

Bevis and buthead.

Vill inleda med att jag har fortfarande inte spacklat rummet hos mamma, what's wrong with me? tredje lediga dagen. kunde varit klar nu! Men jag lovade gustaf igår att jag skulle inte röra mig från soffan för då försvinner ju rumpavtrycket och har man lovat nått så ska man ju hålla de! Hade en väldigt "intressant konversation" med grabbsen igår, om ni går in på fb och kommer mitt inlägg om "Kungarna av tylösand" så kollar ni antalet kommentarer... och ja läs om ni orkar, det står verkligen inget kul! bara massa tjaffs som vanligt... Jag vet att mina pojkar tycker om mig ändå :)

Idag ska jag till tandläkarn, usch jag vill inte :( Blir nog att laga ett eller två hål... Sen skulle jag ju till linköpiung men de ser inte så ut... Hinner ju inte så Malin informerar mig per telefon vad dom har kommit fram till så ikväll är de mycket möjligt att ni får era invites! Yeii!

OCH NU! upp till bevis... Alla har hört att jag inte kan laga mat, jag är en katastrof i köket! asså då menar jag KATASTROF! Och efter vissa offers åsikter så har jag gett upp... Jag kan inte koka mackaroner okej? De går inte! Säg inte " det är ju busenkelt" DET ÄR AVANCERADE GREJER DET DÄR! Jag ju fan pulvermos i micron... Aja anyway, ibland får jag för mig att testa ändå fast jag tänkte "jag bakar, det kan väl inte bli så farligt äckligt då"

Haha (stackars cindy va mitt offer igår) Det här ska föreställa min kladdkaka! (efter att den har varit i ugnen alltså)
Haha fan va äcklig det va... Det värsta va att när jag tog ut den sa jag " åååh den här blev mycket bättre än förra gången!" Vafan när ska jag lära mig att låta bli? ANyway, vi åt faktiskt en väldigt...ehm kryddstark... köttfärsås! Men den såg lite godare ut...

                              

Så kolla vi på lite film osv, Tack honey för att du finns! ♥  Somnade runt två och vakna runt fyra av att jag fick post? Aja nu måste jag kila in i duschen! 

                                                                                                                                    

                                                                                                                                   Anywäääääyz, I'm ouT.