You and me, we're not done.

Varför är det så att man aldrig kan sova när man vill göra det som mest? Hum, kanske bara är mig som det är fel på. Jag hostar iaf inte sönder min hals denna morgon, vilket är posetivt men det kanske kommer snart. Att vakna klockan kvart över sex på en söndag när man kan sova till typ tio är fan inget som man blir glad av, kan vara så att min dag är förstörd!

Sista balträningen på en söndag, vet inte riktigt hur det känns? Det betyder ju att det snart är min tur att dansa bal? Det är endast 6 dagar bort och jag är fan långt ifrån redo! Dagen alla tjejer drömmer om sen dom föds typ, dagen man ser fram emot hur länge som helst och som man förberett sig på sen januari! Den är snart här... Jaja, bara att tuta o köra!
Känns som att jag har min egna lilla frågestund här men nu varför får alla fulla för sig att skriva till mig?! Som tur är vakna jag inte va det men jag kunde ha gjort! Lite kul att varje lördag/söndagmorgon vakna o se att jag fått sms och samtal.. Nästan så man blir sur att man aldrig svarar, bara för att se vad dom egentligen vill!

Nu väntar en väldigt varm och god kaffekopp på mig! See ya!

Let's figure this out...

Kommer ta ett bra tag innan jag fattar hur man gör i en sånn här men det löser sig säkert^^
Tror jag hade facebook i 3 månder innan jag fatta hur man skrev något...Så ha tålamod!