Du är så yeah yeah!

Helt slut! Fyfan har jobbat sen i lördags och idag äör det fredag, visst 6 dagar kanske inte låter mycket men 3 öppningar och resten 10 tim pass, fyfan va jag är glad att jag är ledig i tre dagar! Eller ledig o ledig, har en HEL DEL att göra nu... Idag kommer mina två "astuffa" systrar och ska hjälpa mig packa ner hela lägenheten och sen ska vi häääänga! Imorn flyttar vi allt till motala, så från och med söndag är jag är motalabo! Ska man skratta eller gråta? Anyway det ska säkert gå bra, but you know me, ingenting kan ju gå felfritt tydligen!

Myskväll med linda igår, rikitgt kul faktikt! Kvällen innan de var vi ju hos Ina oh bara chilla så himla skönt o kul! Mer sommar! Känns som att den tar slut ;(

Älskar sommarn och allt som har med det att göra! Det fåååår inte ta slut! I'm lovin' it <3

Give your head permission to feel what your heart feels.

Allt känns så hetiskt! Som att allt händer nu och på samma gång och jag hinner inte med! Det är ju ioförsig sommar men vafan måste tare lite lugnt...

Nu är jag helt klar i lägenheten! Alla väggar klara..Kanske inte vart så bra men vafan jag gav upp tillslut, var ju helt sönderkörd... Men nu har jag mina lediga dagar helt fria! Kan bli så att det blir en flytt i helgen :) Får se hur mkt energi jag har kvar ^^ Öppnade på jobbet idag vilket innebär att man börjar halv sju på morron och det ska jag göra imorn oxo.. Men hellre det än att första både morron o kväll med jobb! Imorn efter jobbet blir det hem till Ina Knutsson och chilla gääälet! Ska bli så underbart att koppla av!

Viss amännsikor förövrigt är bara så falska att jag vet inte om jag ska hata dom eller tycka synd om dom! Snälla skaffa ett bättre liv om du måste hitta på saker osv för att göra allt mer spännande! visst om du gör så för att ditt liv är trist, det tycker jag är skit kul, men när du blandar in mig så går du för långt!! Leave me out of it.

För att gå vidare till nått annat som de flesta heller inte kommer fatta, jag förstår inte vad jag gör som ni tycker är så intressant? Jag är som jag är och i de flesta fall betyder de nått dåligt så vafan håller ni på med? Jag kommer aldrig tillåta mig själv att gå igenom samma sak igen, aldrig, men om du tycker jag duger som jag är, jaaa då kanske jag skulle kunna ta ner allt "skydd" och lita på mig själv att jag inte gör nått som får mig att återigen typ känna mig som en ballong?

Anywäääääääz, jag saknar just nu bara min familj... GODNATT!

I'm not crazy, I'm just a litle unwell.

Skönt det känns att ha satt upp båda fondväggarna nu! Ledig från jobbet tor-fre då ska jag sätta upp resten :) Så förhoppningsvis blir jag klar till helgen så jag kan flytta in när jag får tid sen! börjar se lite resultat nu!

 

Nu har mona åkt tillbaka till Dublin... Har varit kul att ha syster på besök :) Länge sen vi va samlade alla osman systrar! Förhoppningsvis kommer hon påbesök igen om bara någon månad! Nu fattas bara min storebror så vore allt perfekt! Vafan 2 år en för lång tid att inte träffa sin bror på, inte kul alls... Fast jag har ju två nya bröder, fyfan så söööööta! Det är helt sjukt hur fäst man blir! Gick med adam längst hela varamon nån gång i veckan och det var så många som stanna o ville titta på han! Och sen vare några som trodde han var min, kul? Jag går runt i bikini och det ser ut som att jag fick barn för 3 veckor sen? 

     

Den här veckan blir det med massor att göra! Ikväll stänger jag på jobbet (bajstråkigt), imorn ska jag på poolparty med Malin! Fredag blire grill o chill med massa folk och lördag blire smultronstället! Så ska man hinna tapetsera klart oxo... Anywaaaaaay...