Commander.

Hemma nu i motala en kväll för att återhämta mig en efter fyra långa dagar på jobbet. Imorn äre bara pått igen... Sen äre måndagsklubben som gäller! Fan va kul det ska bli :) Hoppas på en dramafri kväll iaf :)

Blire inget jobb i motala ialla fall får väl va kvar i linköping tills jag fått mitt körkort.. På tal om körkort, jag flyttar hem till mamma för att spara pengar så jag kan få de där jävla körkortet nån gång och åka till USA. Får väl se hur det går.. Spara pengar, det är allt jag vill just nu!

Idag fick man riktig beröm på jobbet och det är första gången sen jag började där, gissa om man blev lite glad :) Kul o veta att de arbetet man gör uppskattas av nån iaf... Blir ett kort inlägg för jag är satans trött!

Anywääääyz I'm ouT.

Buu.

Jahopp då sitter man här på sin lediga dag och slappar i soffan... Har lagat mat konstogt nog! Stuvade mackaroner och köttbullar.. Ingen konst för er kanske men för mig är de fan riktigt bra jobbat!

Har haft adam hos mig hela dagen och bara myst lite :) Fattar inte hur man kan tycka en liten bebe så mycket <3 Han har börjat le massor nu och man blir så himla glaaaaad :)Jobbat i två dagar och har 4 dagar kvar inte så jobbig vecka som jag trodde att det skulle bli kanske? Frågan är bara om jag ska stanna i linköping hos junior eller orka åka hem emellan alla jobbpass? Jag får se hur det blir, just nu har jag stört ont i magen och känner bara för att dö lite grann!

Idag är det lön, rätt gött efter att ha varit pank nu sista veckan! Kanske blir utgång imorn, Junior fyller hela 20 år! det är nice :) Har rökt 2 cigg på tre dagar, det är inte dåligt? det kanske är dax att sluta nu då? Vi får väl se hur det gå, fortsättning följer!

Nu ska jag iaf gå till affärn och köpa hårfärg, får väl se hur det går det med!
Anywääääyz, I'm ouT.

Speechless

WORSTE MORNING EVER! Fyfan vilket jävla helevete allting ska vara!!

Igår vart det häng med mina småsyskon, vi gjorde en film och jag tror att resultatet kommer att bli prima! Sjukt kul vare iaf! Lägger upp den här när den är klar! Sen fick jag besök på kvällen av en mamma, en stora syster och en liten plutt<3 Då vare fullt hus här! Mamma lagade mat osv, det var riktigt nice! Lustigt att kylskåpet alltid blir lite fullare när hon kommer på besök, tack mammsen :) Sen Vart det övernattning för laila, hannan och kevin ^^
Visste vare mysigt att kolla på film och äta massa gott! Sen däremot... Småglin alltså! Vakna till halv fem på morron och ställer till i köket och gud vet vad dom gjorde! Jag är för gammal för sånt! Sov iaf inget bra...

Dom som känner mig vet att en sabah utan sömn är inget roligt.. ujuj vilket monster jag blir! Men de var rätt lugnt imorse, jag väntade bara på att de små parasiterna skulle dra och det gjorde dom rätt snabbt tack o lov! Ligger i soffan tar det lugnt som jag gjort hela veckan lång! Går in o ska hämta lite kaffe och ser att e ligger saft under kaffe bryggaren och sen har du runnit längst hela diskbänken, vafan? Öppnar skåpet över kaffebryggaren och de bara rinner saft ner för hyllorna! All mat som jag har är bara att kasta... Eftersom jag sovit dåligt börjar jag stortjuta, ringer syrran och säger till henne att springa hit o torka upp det för jag vägrar! Hur fucking svårt ska det vara att stänge att fucking lock på en saftflaska?! Visst det var inte med flit, men för i helvete, hur svårt ska det vara?!

Aja nu äre fredag, och jag älskar att vara ledig! Frågan är vad man ska hitta på? Har ju hela helgen ledig! Gött :)

 Enchiladas med cindy :)

 Blåbärspannkakor med cindy :)

 Smörgåstårta hos mamma :)

  Mer påhitt med cindy!

     MIN PLUTTESNUTT! <3<3<3<3

aNYWÄÄÄÄÄYZ, I'm ouT.